2016. február 25., csütörtök

A részletek fontossága

Sokan, amikor lakást terveznek, megfeledkeznek az apró részletekről. Nagyban gondolkoznak, minél nagyobb bútorokat szeretnének és elfelejtkeznek arról a tényről, hogy a kevesebb néha több.

Induljunk ki a következőből: a szoba egyik fala teljes egészében másból sem áll, csak szekrényből, padlótól plafonig, tetőtől talpig, ahogy tetszik. Ez ugyan elsőre előnyös lehet, de sajnos, ha egy ilyen szekrénysor rosszul van kivitelezve és kevés benne a hely, akkor egyrészt felesleges, másrészt pedig csak a helyet veszi el, előnye nem sok lesz.

Gondoljuk végig: mit szeretnénk tárolni a szekrényben? Ha a nappaliba szeretnénk, valószínűleg kell a hely a TV-nek, a szórakoztató berendezéseknek és pár használati tárgynak - ehhez elég azonban egy TV szekrény, fiókokkal és polcokkal, pár falra fúrható polc a stílusosság kedvéért, és ha szeretnénk kihasználni a helyet, választhatunk kisebb sarokszekrényeket. Ugye, hogy mennyivel letisztultabb így?


2016. február 16., kedd

Amikre büszkék vagyunk

Most csak pár képet hoztunk Önöknek referenciáink közül, hogy láthassák, hogy mik kerülnek ki a kezeink közül, és, hogy ihletet meríthessenek leendő bútoraikhoz!